Välj en sida

Tjänster

Tjänster för dig i Västerås

Hos oss här i Västerås kan du ta del av en rad olika tjänster som underlättar din vardag. GOveteran är ett bemanningsföretag som anställer seniorer med kompetens inom branscher. Oavsett vad för typ av tjänst du väljer så kommer du få en ambitiös arbetare som på ett professionellt sätt utför arbetet. Städservice och trädgårdsarbeten är bara en bråkdel av vad vi kan erbjuda. Hos oss kan du få hjälp med allt ifrån barnpassning till reparationer av vitvaror, vi erbjuder till och med IT-tjänster i ditt hem. För dig som är företag så kan vi bidra med kunskap och rutin som gör stor nytta för din verksamhet.

Vi utgår alltid efter dina önskemål när vi utför våra tjänster. Ibland har man inte tiden, kunskapen eller orken för att ta hand om alla de tjänster som ingår i hemmet. Därför finns vi här för att kunna hjälpa dig så att du kan koppla av och njuta av lite fritid.

Är du vidare intresserad av vad vi på GOveteran kan erbjuda dig i Västerås? Då kan du genom vår hemsida se en lista på den typen av tjänster som vi erbjuder. Du är varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor och funderingar.

Vill ni veta mer?