Välj en sida

Städservice Västerås

Välkommen att anlita GOveteran

Goveteran

Välkommen till GOveteran, ett bemanningsföretag som utför hushållsnära tjänster runt om i Sverige. Mitt namn är Magnus, och jag driver  lokalkontoret i Västerås, som du kan få veta mer om under tjänster. Vi erbjuder  städservice i och i omnejd av Västerås. Är du intresserad av att anlita oss och därigenom ta del av våra seniorers kunskaper och erfarenheter för att få ett utmärkt arbete utfört hjälper vi dig gärna. Vi gör livet lite bekvämare för alla som vänder sig till oss!

Oavsett vad du behöver hjälp med så får du alltid en yrkesskicklig senior med rutin från yrkeslivet för att kunna utföra ett fläckfritt arbete. Har du problem med att få ihop vardagen så finns vi här för dig!. Sedan 2005 har Goveteran levererat kvalitet till företag och privatpersoner. Vi är ett auktoriserat företag som erbjuder dig trygghet och kompetens. Gå in på vår hemsida för att se mer vad vi kan göra för dig.

Städservice

Vi kan erbjuda våra kunder tjänster som är skräddarsydda helt utefter deras behov. Bland annat så erbjuder vi städservice som utförs av en duktig senior med kännedom inom branschen. Med vår hjälp får du vardagspusslet att gå ihop, varmt välkommen att anlita oss!

Nöjda kunder

Alla som anlitar en tjänst av oss skall känna att de blir hundra procent nöjda. Våra seniorer är engagerade, duktiga och har massor av erfarenhet som våra kunder får nytta och glädje av. Vi har fått många berömmande ord av tidigare kunder och ser fram mot att få stå till tjänst även för dig!

VILL NI VETA MER?

Vi erbjuder ett så stort urval av tjänster och service, och ni kan läsa mer om vårt företag bland annat inne på vår hemsida. Självklart finns vi tillhands även på telefon om man vill tala med någon personligen, och det går även bra att mejla frågor till oss. Vi vill gärna berätta mer så hör av er!

Vill ni veta mer?